Vindbaar analyse

Heeft uw bedrijf al een website? En is de website slecht vindbaar in de zoekresultaten van zoekmachines? Vindbaar.com helpt u met een grondige analyse van uw huidige website. Hierbij doorloopt Vindbaar.com een drietal stappen.

Zoekwoorden die vindbaar zijn

Zoekwoorden zijn een belangrijk onderdeel van een zoekmachine optimalisatie om vindbaar te zijn voor zoekmachines. Het is de taak om de juiste zoekwoorden te vinden die typerend zijn voor uw bedrijf en/of diensten. Zoekwoorden die niet te veel concurrentie hebben, maar waar toch frequent op gezocht wordt. Vindbaar.com helpt u om de juiste zoekwoorden te vinden.

Technische analyse huidige website

Vindbaar.com zorgt voor een grondige analyse van uw huidige website. Hierbij kijkt Vindbaar.com naar meerdere aspecten van de website. Zo analyseert Vindbaar.com de gebruikte technieken achter uw website en of deze wel zoekmachine vriendelijk zijn. Een code die niet goed in elkaar steekt heeft veel negatieve invloed op de vindbaarheid van uw website in de zoekmachine Google en andere zoekmachines.

Analyse content huidige website

Vindbaar.com maakt ook een analyse van de content van uw website. Worden er wel de juiste zoekwoorden gebruikt? Komen de zoekwoorden vaak genoeg voor op uw website en ook op de juiste plaatsen? Hoe worden de kopjes gebruikt? Zijn de afbeeldingen goed geïmplementeerd? Allemaal aspecten die van invloed zijn op de vindbaarheid in zoekmachines.

Nog geen website?

Heeft uw bedrijf nog geen website? Dat is geen probleem. Vindbaar.com ontwikkelt graag een complete website voor u die uiteraard geoptimaliseerd is voor zoekmachines. De website is gegarandeerd beter vindbaar in de zoekresultaten.

Vindbaar diensten

Vindbaar.com biedt verschillende diensten aan om uw website beter vindbaar te maken voor zoekmachines.

Vindbaar analyse

Vindbaar analyse

Vindbaar.com helpt u bij het maken van een grondige zoekmachine analyse van uw huidige website.

Vindbaar zoekmachine optimalisatie

Vindbaar optimalisatie

Vindbaar.com optimaliseert uw huidige website voor zoekmachines, of bouwt een geheel nieuwe website.

Vindbaar resultaten

Vindbaar resultaten

Vindbaar.com helpt u bij het meten van het gedrag van uw website in zoekresultaten.

Contact

Contact

Voskotan Webservices
Hoofdstraat 15
7061CG Terborg
Tel: 0315 341555

Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie over ons of onze producten en diensten dan kunt u bellen met 0315 341 555 of mailen naar info@voskotan.com