Vindbaar resultaten

Is uw website vindbaar?

Als de optimalisatie van uw website is voltooid dan wilt u natuurlijk weten of uw website daadwerkelijk is gestegen in de zoekresultaten. Vindbaar.com helpt u hierbij. Met behulp van een aantal hulppakketten van Google bent u zelf in staat de prestaties in zoekresultaten te bekijken. Vindbaar.com zet deze pakketten voor u klaar en geeft u instructies hoe met deze pakketten om te gaan.

Webmaster hulpprogramma’s

Tijdens en na het optimaliseren van uw website maakt Vindbaar.com gebruik van Google’s Webmasterhulpprogramma’s. Dit pakket helpt ons om grondige en scherpe analyses te maken van uw website. Zo komen we er snel achter waar de pijnpunten zitten en waar er nog progressie te boeken is bij het vindbaar maken van uw website. Met behulp van de Webmasterhulpprogramma’s kan er onder ander onderzocht worden hoeveel links naar de website verwijzen, een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Ook is uitstekend op te maken welke positie uw website momenteel heeft in de zoekresultaten van Google.

Google Analytics

Als uw website stijgt in de zoekresultaten wilt u natuurlijk ook kunnen zien of dat ook automatisch meer bezoekers trekt naar uw website. Vindbaar.com helpt u ook hier mee met behulp van Google Analytics. Met Analytics kunt u het surfgedrag van de gebruiker op uw website zien. Hoeveel bezoekers er zijn geweest, hoeveel en welke pagina´s die bezocht hebben, hoe lang ze op uw website zijn geweest en nog veel meer waardevolle gegevens.

Het fijne van Analytics is dat u zelf in kunt stellen welke informatie van belang is. Deze informatie is standaard weer te geven op de hoofdpagina van uw profiel, ook wel dashboard genoemd. Vindbaar.com zorgt ervoor dat u aan het eind van iedere periode (dit kan variëren van dagelijks t/m maandelijks) een mail krijgt met daarin een rapportage van deze laatste periode.

Vindbaar diensten

Vindbaar.com biedt verschillende diensten aan om uw website beter vindbaar te maken voor zoekmachines.

Vindbaar analyse

Vindbaar analyse

Vindbaar.com helpt u bij het maken van een grondige zoekmachine analyse van uw huidige website.

Vindbaar zoekmachine optimalisatie

Vindbaar optimalisatie

Vindbaar.com optimaliseert uw huidige website voor zoekmachines, of bouwt een geheel nieuwe website.

Vindbaar resultaten

Vindbaar resultaten

Vindbaar.com helpt u bij het meten van het gedrag van uw website in zoekresultaten.

Contact

Contact

Voskotan Webservices
Hoofdstraat 15
7061CG Terborg
Tel: 0315 341555

Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie over ons of onze producten en diensten dan kunt u bellen met 0315 341 555 of mailen naar info@voskotan.com